„Migránsmunkás Toborzó Iroda” matricát ragasztottunk a Fidesz irodáira

Országszerte hiteles nevet kaptak a Fidesz irodái. Az országos akcióval arra szeretnénk rámutatni, hogy a magyar nemzeti érdekekkel ellentétes politikát folytató Orbán-kormány hathatós segítségével, Fidesz-közeli toborzó- és munkaerő-közvetítő cégek szervezésében zajlik az ázsiai migránsmunkások Magyarországra telepítése. Az ázsiai migránsmunkás-telepek létrehozásával Orbánék gyakorlatilag egy lassú lakosságcserébe kezdtek, amelynek eredményeként félmillió „vendégmunkást” telepítenek Magyarországra, miközben letörik az egyébként is alacsony hazai béreket, ezzel külföldre száműzik a még itthon maradt magyar munkaerőt, és megbontják hazánk kulturális egységét.

Addig fogunk harcolni a Parlamentben, az utcán és minden fronton, amíg el nem érjük a célunkat: ázsiai migránsmunkások helyett normális bért a magyaroknak! Ez a magyar nemzeti érdek, mi pedig immáron húsz éve ezt tartjuk szem előtt, és erről az útról nem is kívánunk letérni!