Nem kell az EU-s pénz, ha nem lopható

Miközben Orbán pénteken még arról beszélt itthon, hogy már minden le van tárgyalva az EU-s helyreállítási alap körül, Brüsszelben hirtelen lemondott a pénz 57 százalékáról - írja Facebook-oldalán Gyöngyösi Márton, a Jobbik EP-képviselője.

Mindezt azért, mert az EU a támogatásért cserébe elvárta volna, hogy lépjenek fel a korrupció ellen, és ne építsenek diktatúrát. Orbán szerint viszont ha a pénz nem lehet az övé és a haveri-rokoni köré, akkor inkább nem is kell, és csak a segítség összegének 43 százalékára tart igényt. Persze nyilván meghallgathatjuk majd a szokásos ócska szövegelést arról, hogy a "takarékos Fidesz-kormány nem akart hitelt felvenni". Csakhogy ezzel egyidőben sokkal rosszabb feltételekkel vesznek fel hiteleket kínai, orosz, és még ki tudja milyen forrásokból. Nyilván jogállamisági és antikorrupciós feltételek nélkül.

Mert Orbán válságkezelése erről szól: még több pénzt neki és a cimboráknak, a magyaroknak meg "kampó".

Mi, magyarok viszont torkig vagyunk már ezzel a korrupt fideszes tempóval, amely a tönk szélén hagyta a magyar embereket és felelős a járvány 26 ezer halálos áldozatáért! Jövőre ezért kell elzavarni őket! Elszámoltatást a fideszes tolvajoknak, jólétet a magyaroknak!