Orbán Viktor és kormánya mostanra bevándorlóországgá változtatta hazánkat!

Hazugnak bizonyult a Fidesz migránsozós propagandája.

Gyöngyösi Márton, a Jobbik-Konzervatívok elnöke és Lukács László György a párt frakcióvezetője a Karmelitánál tartott sajtótájékoztatót pénteken. Választásuk azért esett erre a helyszínre, mert a Fidesz-kormány mostanra hiteltelenné vált migránsellenes kampányát innen vezényelte le Rogán Antal propagandaminisztériuma. „Ha Magyarországra érkezel, nem veheted el a magyarok munkáját” — ezzel volt akkor teleplakátolva az ország.

Pontosan látjuk európai példákon azt, hogy ha a migráció, a bevándorlás beindul, akkor annak utána nem lehet gátat szabni. És ezt a miniszterelnöknek is pontosan tudnia kellene! A migrációnak minden formáját el kell utasítani. Az EU-s migránskvótákat és az Orbán-terv részeként hazánkba telepített migránsmunkásokat is. Jelenleg ez utóbbi jelenti hazánkra a nagyobb veszélyt: az elmúlt években egyre több főleg kelet-ázsiai vendégmunkás érkezik Magyarországra, akik elveszik a magyarok munkáját.