Parlamenti vitanapot kezdeményeztünk a Normális bérekért!

Magyarországon az Európa-rekorder áremelkedések miatt egyre nagyobb veszélybe kerül az emberek és a családok megélhetése. Orbán Viktor elhibázott gazdaságpolitikája miatt pedig a magyar emberek életszínvonala nemhogy közeledett volna a nyugat-európaihoz, hanem napról napra távolodik attól.

Nem az unió gátolja, hogy mi is jobban éljünk, hanem a saját kormányunk. Ez elfogadhatatlan!

Normális bérekre van szükség, ennek megvalósítására a Jobbik-Konzervatívok már évekkel ezelőtt kidolgozott egy koncepciót, ami a kormányt – ahogy most is – hidegen hagyta.

☝Itt az ideje, hogy a magyar kormány tegyen valamit a magyar bérekért, hiszen jól látszik, hogy az „olcsó munkaerő” politikája nem jött be. Mára az olcsó munkaerőt – a tömeges elvándorlás miatt – már csak keleti vendégmunkásokkal tudja biztosítani a kormány, és miközben olcsó politikai haszonszerzésre használta fel a szomszédos háborút, valamint a migrációs nyomást, addig egyre nyilvánvalóbb, hogy a valóságban államilag támogatja a keleti vendégmunkások beözönlését Magyarországra. Ezzel pedig szándékosan letöri a magyar béreket!

Elég volt a magyar emberek kizsákmányolásából! Mi nép pártján állunk! Éppen ezért a Jobbik-Konzervatívok parlamenti vitanapot hívott össze, melyre jövő hét kedden kerül sor. Kíméletlenül szembesítjük az Orbán-kormányt azzal, hogyan taszítják nyomorba hazánkat, normális béreket, normális életet követelünk a magyar emberek számára!