Üdvözöljük Novák Katalin lemondását, elérkezett a közvetlen államfőválasztás ideje!

Elég volt abból, hogy a Fidesz elnöke, Orbán Viktor saját hűséges pártkatonáit ülteti az egyik legfontosabb főméltóság tisztségébe, a köztársasági elnöki székbe. Követeljük, hogy köztársaságielnök-jelöltek közvetlenül mérettessék meg magukat. Bízunk benne, hogy Orbán ugyanolyan rekordsebességgel jelenti be az Alaptörvény-módosítást ebben a kérdésben is, mint ahogyan néhány nappal ezelőtt Novák Katalin segítségére sietett, mindhiába. Novák Katalin gyalázatos tettével megbukott, de az aljas pedofil-kegyelem másik főszereplője, Varga Judit sem úszhatja meg a felelősségre vonást. Varga Juditnak is le kell mondania tisztségeiről. A politikai felelősség pedig nyilvánvalóan mindkettejük főnökét, Orbán Viktort terheli.

Hisszük, hogy a köztársasági elnök egyik legfontosabb feladata, hogy személyével megtestesítse a nemzet egységét, és sehogy máshogy nem tudja hitelesen képviselni a nemzetet, mint azáltal, hogy a nemzet tagjai közvetlenül választják! Éppen ezért a mai napon ismét, immáron sokadjára, benyújtottuk a köztársasági elnök közvetlen választására irányuló Alaptörvény-módosításunkat.

Egy normális országban ez nem lenne kérdés!

A cél érdekében petíciót is indítottuk. Írja alá Ön is, ha egyetért azzal, hogy közvetlenül tudjuk megválasztani a köztársasági elnököt!

Ide kattintva tudja aláírni a petíciót