Üres ígéretekkel és kormányzati propagandával nincs kiút a válságból

A jelek szerint valamit félreértett a kormány: Még kér a nép, de nem a valóságot elfedni hivatott propagandából és a látszatintézkedésekből! Abból ugyanis elég volt!

Szögezzük le: a magyar kormány által egytől egyig megszavazott szankciók, Brüsszel hibáztatása és a háborús infláció mantrázása továbbra sem oldja meg a magyar családok súlyos, mindennapos problémáit, azokat ugyanis az Orbán-kormány elhibázott gazdaságpolitikája idézte elő!

Mi, Jobbik-Konzervatívok a nép pártján állunk, és azt mondjuk, ahhoz, hogy egy normális országban élhessünk, mindenekelőtt felelős, a magyar nemzeti érdekeket szem előtt tartó kormányra lenne szükség! Olyan kormányra, amelynek valóban a magyar családok, a magyar munkavállalók az elsők!

Első lépésként kamuharcok helyett a normális, az európai átlaghoz legalább közelítő bérekért kellene küzdeni Brüsszelben, ahogyan azt a régiónkban található országok tették. Ezért húzott el mellettünk Szlovénia, Szlovákia, Csehország, és ezért tartunk ott, hogy ma már a románok és a bolgárok is jobban élnek, mint a magyarok!

Felelős kormányt! Normális béreket! Normális Magyarországot!