Vándorkiállítást indítunk „Igazságfal a migrációról” címmel!

Az Orbán-kormány zöld lámpát adott a bevándorlásnak!

Míg a Fidesz migránsmunkások százezreinek betelepítésén dolgozik, mi, Jobbik-Konzervatívok a migráció minden formáját elutasítjuk! A mai napon vándorkiállítást indítottunk, hogy egy Igazságfallal is bemutassuk a valóságot az Orbánék által szervezett migrációról.

Az Orbán-kormány hozzálátott nemzetellenes tervének megvalósításához: egyre több településen létesítenek munkásszállót, ahova tízezrével toborozzák a főként ázsiai migránsmunkásokat, akik elveszik a magyarok munkáját, letörik az egyébként is alacsony béreket, és megbontják hazánk kulturális egységét!

Azt, hogy Orbán is fél attól, hogy lelepleződik veszélyes tervük, jól mutatja, hogy a miniszterelnök a parlamentben is a magyar emberek szemébe hazudott a migránsmunkásokról, holott a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági Évnyitóján ő maga beszélt arról, hogy 500 ezer új munkaerőre van szükség. Ennek megfelelően pedig a Fidesz-közeli cégek vezérletével gőzerővel hozzá is láttak a toborzáshoz, majd a betelepítéshez.

A Jobbik-Konzervatívok az Orbán-kormánnyal ellentétben nem támogatja, hanem fellép a migránsmunkások betelepítése ellen a magyar munkavállalók érdekében!

Ázsiai migránsmunkások helyett normális bért a magyaroknak!